ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 201

Διήμερο 26-27 Απρίλη αφιερωμένο στον αντιπολεμικό κινηματογράφο:

  • Πέμπτη 26 Απρίλη, στις 9:00 μμ, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Κέντρου θα προβληθεί η πολυβραβευμένη ιρλανδική - βρετανική πολεμική δραματική ταινία του 2006, σε σκηνοθεσία Κεν Λόουτς και σενάριο Πολ Λάβερτι «Ο άνεμος χορεύει το κριθάρι».

 

  • Παρασκευή 27 Απρίλη, στις 9:00 μμ, ξανά στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου θα προβληθεί το υποψήφιο για Οσκαρ εσθονο-γεωργιανό δράμα του 2013 «Μανταρίνια» σκηνοθεσίας Ζάζα Ουρουσάντζε.

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Ν. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Χιλιάδες κόσμου συμμετείχαν στο χθεσινό πανηπειρωτικό συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε στην πόλη μας με την πρωτοβουλία του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων και τη συμμετοχή των Εργατικών Κέντρων της Άρτας, της Θεσπρωτίας και της Λευκάδας . Τα εργατικά κέντρα της περιοχής ήρθαν με προσυγκέντρωση στο χώρο του Συλλαλητήριο κι ενώθηκαν με τους εργαζόμενους των Ιωαννίνων. Εργατικά σωματεία του Ιδιωτικού αλλά και του Δημοσίου Τομέα , φοιτητικοί σύλλογοι, σύλλογοι αυτοαπασχολούμενων, αγροτικοί σύλλογοι και ομοσπονδίες, επιτροπές αγώνα αλλά κι η Ένωση Γονέων δημιούργησαν την τεράστια πορεία που κατευθύνθηκε στο χώρο που θα μιλούσε ο πρωθυπουργός. Προηγήθηκαν χαιρετισμοί και η κεντρική ομιλία.

LaikiSispirosiGeniko   ΔΗΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ

 ΔΗΜΟΥ ΠΩΓΩΝΙΟΥ

& ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

Στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο, η δημοτική αρχή που διαπίστωσε ότι οι 2 εταιρίες εμφιάλωσης του λεκανοπεδίου εμπορεύονταν νερό εδώ και μια 20ετία χωρίς να έχουν άδειες εμπορίας, η δημοτική αρχή που κάλεσε το βιομήχανο να καθίσει στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου, απέδειξε ότι δεν είχε καμία απολύτως πρόθεση να επιβάλει πρόστιμο στους βιομηχάνους. Σε αυτό τον ίδιο χώρο, στο δημοτικό συμβούλιο, δεν έγινε ποτέ δεκτή η διαγραφή οφειλών σε άνεργους αλλά αντίθετα τους πρότειναν διακανονισμούς.